Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916402-4292

Telefon

-

Adress

Centralgatan 8
149 32 Nynäshamn

Antal ansvariga

2 st

Vad är BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG?

BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är HANDEL MED KONFEKTIONSVAROR. BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG registrerades 1976-02-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG

Centralgatan 8 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Lena Katarina Zakrisson 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Roger Gunder Eriksson (70)

Lena Katarina Zakrisson (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916402-4292
Firmanamn BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2022-03-24
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Centralgatan 8
Postadress 149 32 Nynäshamn
Säte Nynäshamn, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-02-08
Firmanamn registrerat 1976-02-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47711 - Specialiserad butikshandel med herr-, dam- och barnkläder, blandat
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
HANDEL MED KONFEKTIONSVAROR
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG

BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG registrerades 1976-02-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG är Roger Gunder Eriksson och Lena Katarina Zakrisson.

BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916402-4292. BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG har säte i Nynäshamn. Det går bra att ta kontakt med BOUTIQUE LZ HANDELSBOLAG på adress Centralgatan 8, 149 32 Nynäshamn.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Jan Johansson Snickeri o Inredning, A.H.L Klipp, Your Dream Day, Malins "Klipp", Frisör Jessica Walkeby, SPF SENIORERNA MORINGEN AVD 680 och Svartveden Ord & Bild Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nynäshamn.