Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916401-9888

Information från företaget

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Genom att utnyttja möjligheten att lägga in företagsinformation här kan du nå nya kunder.

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort

Telefon

08-640 58 85

Adress

Götgatan 23
116 46 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG?

PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är PORTRÄTTFOTOGRAFERING. PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG registrerades 1966-04-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG

Varifrån kommer informationen om PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Information från företaget

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Genom att utnyttja möjligheten att lägga in företagsinformation här kan du nå nya kunder.

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort

Götgatan 23

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Liknande bolag (SNI 7420)

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Filip Sören Mattsson (84)

Mattsson, Lilian Katarina

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-9888
Firmanamn PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2022-12-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Götgatan 23
Postadress 116 46 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1966-04-01
Firmanamn registrerat 1966-04-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE916401988801
2023-10-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
74201 - Porträttfotoverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
PORTRÄTTFOTOGRAFERING
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Mattsson, Filip Sören

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG

PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG registrerades 1966-04-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG är och Filip Sören Mattsson.

PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916401-9888. PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med PORTRÄTTÖREN ELON LINDBERG EFTR HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-640 58 85.

På samma adress finns även följande företag registrerade, TILPS Stockholm AB, Connected Senses AB, TILPS Holding AB, INNOVADORA STOCKHOLM och MENTORA.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen