Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916401-9227

Telefon

070-817 10 30

Adress

Nodsta 7067
761 97 Norrtälje

Antal ansvariga

2 st

Vad är LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG?

LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är ÅKERIRÖRELSE. LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG registrerades 1993-01-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG

Nodsta 7067

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Yvonne Ingegerd Andersson (73)

Komplementär

Lars Ove Andersson (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-9227
Firmanamn LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-06-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nodsta 7067
Postadress 761 97 Norrtälje
Säte Norrtälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1993-01-13
Firmanamn registrerat 1993-01-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
ÅKERIRÖRELSE
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Andersson, Lars Ove

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG

LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG registrerades 1993-01-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG är Yvonne Ingegerd Andersson och komplementär är Lars Ove Andersson.

LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916401-9227. LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG har säte i Norrtälje. Det går bra att ta kontakt med LARS-OVE ANDERSSON & CO KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 070-817 10 30.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrtälje.

Registrerat på adressen

Nodsta 7067
761 97 Norrtälje
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress