Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916401-7999

Telefon

08-32 00 55

Adress

Norrtullsgatan 11
113 29 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG?

ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är HANDEL MED MYNT, FRIMÄRKEN, PRESENTARTIKLAR SAMT FÖRSÄLJNING AV GULD, SILVER- OCH PLATINAARBETEN. Läs mer om ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG

Norrtullsgatan 11 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Thomas Laiback (41)

Zwigon Lenczyc, Zofia

Lenczyc, Wlodzimierz Roman

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-7999
Firmanamn ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-01-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norrtullsgatan 11
Postadress 113 29 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-03-05
Firmanamn registrerat 1976-03-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47784 - Specialiserad butikshandel med mynt och frimärken
47593 - Specialiserad butikshandel med glas, porslin och andra bosättningsvaror
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
HANDEL MED MYNT, FRIMÄRKEN, PRESENTARTIKLAR SAMT FÖRSÄLJNING AV GULD, SILVER- OCH PLATINAARBETEN
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Lenczyc, Wlodzimierz Roman
  • - Zwigon Lenczyc, Zofia

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG

ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG registrerades 1976-03-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916401-7999. ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med ERIKSBERGS MYNT & FRIMÄRKEN HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-32 00 55.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Liselotte-Bageriet Aktiebolag, Bergquist & Areskog Bröd AB, MUDO AB, Cispius AB, Boss Lady AB, Cadentia AB, Crocetti Konsult AB och MUDO Sickla AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.