Bolagsfakta

TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916401-7452

Telefon

0176-540 92

Adress

c/o Löthner, Caroline & Tommas
Armévägen 60
187 64 Täby

Antal ansvariga

2 st

Vad är TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG?

TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är LJUDEFTERBEARBETNING PÅ SPEL OCH KORTFILMER. TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG registrerades 1976-05-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG

Armévägen 60

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Eva Elisabeth Löthner (76)

Komplementär

Löthner, Bengt Erik Edvin

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-7452
Firmanamn TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-01-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Armévägen 60
Postadress 187 64 Täby
Säte Österåker, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-05-13
Firmanamn registrerat 1976-05-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
LJUDEFTERBEARBETNING PÅ SPEL OCH KORTFILMER
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Löthner, Bengt Erik Edvin

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG

TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG registrerades 1976-05-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG är Eva Elisabeth Löthner och komplementär är Bengt Erik Edvin Löthner.

TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916401-7452. TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG har säte i Österåker. Det går bra att ta kontakt med TONSERVICE LÖTHNER & LÖTHNER KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 0176-540 92.

På samma adress finns även följande företag registrerat, LÖTHNER, CAROLINE.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Täby.

Registrerat på adressen

Armévägen 60
187 64 Täby
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress