Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916401-5795

Telefon

08-767 42 58

Adress

Herserudsvägen 10 A
181 50 Lidingö

Antal ansvariga

2 st

Vad är MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG?

MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är Drift av Källströms Konditori, Fleminggatan 83, 112 38 Stockholm. Läs mer om MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG

Herserudsvägen 10 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Bogna Bräysy Wroblewski (66)

Wroblewski, Marian Ludwik

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-5795
Firmanamn MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-08-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Herserudsvägen 10 A
Postadress 181 50 Lidingö
Säte Lidingö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-03-08
Firmanamn registrerat 1976-03-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Drift av Källströms Konditori, Fleminggatan 83, 112 38 Stockholm
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Wroblewski, Marian Ludwik

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG

MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG registrerades 1976-03-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG är och Bogna Bräysy Wroblewski.

MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916401-5795. MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG har säte i Lidingö. Det går bra att ta kontakt med MAGAW KONDITORI OCH BAGERI HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-767 42 58.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Baskelid Consulting AB, Magaw AB och Olin Trading Company Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lidingö.

Registrerat på adressen