Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916401-5035

Telefon

08-667 06 45

Adress

c/o Lundin
Östermalmsgatan 23
114 26 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG?

TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är HANDEL MED HIFI-PRODUKTER, HÖGTALARE, STEREO OCH GRAMMOFONTILLBEHÖR, LÄDERVAROR SAMT PRESENTARTIK- LAR. Läs mer om TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG

Östermalmsgatan 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Elisabeth Lundin (76)

Lars Hedlind (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-5035
Firmanamn TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-05-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Östermalmsgatan 23
Postadress 114 26 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-03-02
Firmanamn registrerat 1981-03-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
HANDEL MED HIFI-PRODUKTER, HÖGTALARE, STEREO OCH GRAMMOFONTILLBEHÖR, LÄDERVAROR SAMT PRESENTARTIK- LAR
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG

TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG registrerades 1981-03-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG är Esther Elisabeth Lundin och Lars Evert Hedlind.

TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916401-5035. TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med TRANSEUROPEISKA HANDELSKOMPANIET TRANSEK LUNDIN & HEDLIND HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-667 06 45.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Mats Thörnblom Byggnadsfirma AB och Farbror Per Design AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.