Bolagsfakta

B & M Förmedling Handelsbolag

Organisationsnummer

916401-4509

Telefon

072-567 83 44

Adress

Slåttervägen 1
302 51 Halmstad

Antal ansvariga

2 st

Vad är B & M Förmedling Handelsbolag?

B & M Förmedling Handelsbolag är ett handelsbolag som skall köpa och försälja bilar samt sälja tjänster inom åkeri-, bygg- och markanläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet.t. Läs mer om B & M Förmedling Handelsbolag

Slåttervägen 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för B & M Förmedling Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i B & M Förmedling Handelsbolag består av

Bolagsman

Viking Airlines Holding Aktiebolag

ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för B & M Förmedling Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om B & M Förmedling Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-4509
Firmanamn B & M Förmedling Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs avslutad 2016-02-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Slåttervägen 1
Postadress 302 51 Halmstad
Säte Botkyrka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-02-09
Firmanamn registrerat 2013-06-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall köpa och försälja bilar samt sälja tjänster inom åkeri-, bygg- och markanläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet.t.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om B & M Förmedling Handelsbolag

B & M Förmedling Handelsbolag registrerades 1976-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i B & M Förmedling Handelsbolag är Viking Airlines Holding Aktiebolag och ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag.

B & M Förmedling Handelsbolag har organisationsnummer 916401-4509. B & M Förmedling Handelsbolag har säte i Botkyrka. Det går bra att ta kontakt med B & M Förmedling Handelsbolag på telefonnummer 072-567 83 44.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Täbys Taxiåkeri & Alltjänst AB och ENVIRON CONSULTING Halmstad AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Halmstad.

Registrerat på adressen

Slåttervägen 1
302 51 Halmstad
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress