Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916401-3659

Telefon

08-411 84 36

Adress

Box 3322
103 66 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG?

WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsult och information, juridisk verksamhet. WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG registrerades 1991-08-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Peter Gustav Tore Duhs (74)

Anna Elisabet Wigardt Duhs (72)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-3659
Firmanamn WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-12-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 3322
Postadress 103 66 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1991-08-13
Firmanamn registrerat 1991-08-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsult och information, juridisk verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG

WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG registrerades 1991-08-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG är Peter Gustav Tore Duhs och Anna Elisabet Wigardt Duhs.

WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916401-3659. WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med WIGARDT DUHS - INTERNATIONAL HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-411 84 36.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SANDBERGS DÖDSBO, MARION, Digio AB och Mor Annas Städ Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.