Bolagsfakta

GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916400-8840

Telefon

-

Adress

c/o Advokatfirman Lindahl, Jörgen Sandström
Box 1203
751 42 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG?

GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är UPPFINNARVERKSAMHET OCH UTVECKLINGSARBETE BETRÄFF- ANDE GELER OCH ANDRA ABSORBERANDE MATERIAL ANVÄND- BARA FÖR RENFRAMSTÄLLNING AV BIOLOGISKT AKTIVA ÄMNEN SÅSOM HORMONER, ENZYMER M M. Läs mer om GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Sigrid Ann-Marie Porath Belfrage (97)

Porath, Jerker Olof

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-8840
Firmanamn GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2015-11-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 1203
Postadress 751 42 Uppsala
Säte Lidingö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-05-03
Firmanamn registrerat 1975-05-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
UPPFINNARVERKSAMHET OCH UTVECKLINGSARBETE BETRÄFF- ANDE GELER OCH ANDRA ABSORBERANDE MATERIAL ANVÄND- BARA FÖR RENFRAMSTÄLLNING AV BIOLOGISKT AKTIVA ÄMNEN SÅSOM HORMONER, ENZYMER M M
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG

GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG registrerades 1975-05-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG är och Sigrid Ann-Marie Porath Belfrage.

GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916400-8840. GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG har säte i Lidingö. Det går bra att ta kontakt med GEL-INNOVATION, HANDELSBOLAG på adress Box 1203, 751 42 Uppsala.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Checkpoint Systems Sverige Aktiebolag, Hans Persson Förvaltning AB, Biomun Aktiebolag, Färila Lättblock Aktiebolag, Molekylteknik Nordic AB, Immun System I.M.S. Aktiebolag, Granitstycket AB och BOSONE Aktiebolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Box 1203
751 42 Uppsala
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress