Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning

Organisationsnummer

916400-7990

Telefon

-

Adress

c/o Zerne
Stenfalksvägen 4
123 52 Farsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning?

Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning är ett handelsbolag som ska bedriva fastighetsunderhåll inklusive reparationsarbete samt fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning

Stenfalksvägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Dick Zerne 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning består av

Bolagsman

Dick Zerne (66)

Zernes fastigheter AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-7990
Firmanamn Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Stenfalksvägen 4
Postadress 123 52 Farsta
Säte Huddinge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-05-22
Firmanamn registrerat 1999-12-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva fastighetsunderhåll inklusive reparationsarbete samt fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Zerne, Dick Olof Orvar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning

Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning registrerades 1987-05-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning är Zernes fastigheter AB och Dick Olof Orvar Zerne.

Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning har organisationsnummer 916400-7990. Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning har säte i Huddinge. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Mälarströget Fastighetsförvaltning på adress Stenfalksvägen 4, 123 52 Farsta.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Zernes fastigheter AB, Synkopen Fastigheter AB, Zernes Bostäder AB, BOIT I STOCKHOLM AB PENSIONSSTIFTELSE, Handelsknuten i Uppsala Län Handelsbolag och Studentbostäder i Södertälje Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Huddinge kommun.