Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916400-7735

Telefon

-

Adress

c/o Gary Hjelm
Storskiftesvägen 72
145 60 Norsborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG?

REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är BOLAGSKONSULTATIONER, REVISION OCH BOKFÖRING. Läs mer om REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG

Storskiftesvägen 72

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Eva Hjelm (81)

Komplementär

Gary Hjelm (80)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-7735
Firmanamn REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-11-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Storskiftesvägen 72
Postadress 145 60 Norsborg
Säte Botkyrka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-06-11
Firmanamn registrerat 1980-06-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
BOLAGSKONSULTATIONER, REVISION OCH BOKFÖRING
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Hjelm, Gary Rolf

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG

REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG registrerades 1980-06-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG är Eva Angelika Hjelm och komplementär är Gary Rolf Hjelm.

REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916400-7735. REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG har säte i Botkyrka. Det går bra att ta kontakt med REVISIONS-GRUPPENS DRIFTSBYRÅ HJELM & CO KOMMANDITBOLAG på adress Storskiftesvägen 72, 145 60 Norsborg.

På samma adress finns även följande företag registrerat, SVENSKA MARKNADSEKONOMFÖRENINGEN.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Botkyrka.

Registrerat på adressen

Storskiftesvägen 72
145 60 Norsborg
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: