Bolagsfakta

HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO

Organisationsnummer

916400-6182

Telefon

08-741 11 90

Adress

Box 277
133 02 Saltsjöbaden

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO?

HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO är ett handelsbolag vars verksamhet är FÖRSÄLJNING AV OCH HANDEL MED MASKINER INOM DEN AUTOMOTIVA BRANSCHEN SAMT TEKNISKA KONSULTATIONER I SAMBAND DÄRMED, HANDEL MED SAMT IMPORT OCH EXPORT AV NYA OCH BEGAGNADE BÅTAR SAMT *FORTS*. Läs mer om HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO består av

Bolagsman

Byström, Bernt Åke

A.E. Scandinavia Equipment Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-6182
Firmanamn HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-01-19
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 277
Postadress 133 02 Saltsjöbaden
Säte Nacka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-08-25
Firmanamn registrerat 1975-08-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FÖRSÄLJNING AV OCH HANDEL MED MASKINER INOM DEN AUTOMOTIVA BRANSCHEN SAMT TEKNISKA KONSULTATIONER I SAMBAND DÄRMED, HANDEL MED SAMT IMPORT OCH EXPORT AV NYA OCH BEGAGNADE BÅTAR SAMT *FORTS*
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO

HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO registrerades 1975-08-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO är och A.E. Scandinavia Equipment Aktiebolag.

HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO har organisationsnummer 916400-6182. HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO har säte i Nacka. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET AUTOMATINVEST BYSTRÖM & CO på telefonnummer 08-741 11 90.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nacka.

Registrerat på adressen

Box 277
133 02 Saltsjöbaden
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress