Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916400-5226

Telefon

08-770 27 11

Adress

c/o Krusmyntan
Basilikagränd 3
135 36 Tyresö

Antal ansvariga

2 st

Vad är EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG?

EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är EKONOMISK KONSULTVERKSAMHET. EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG registrerades 1986-05-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG

Basilikagränd 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Lars Åke Lundgren (71)

LUNDGREN, MONICA LINNÉA

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-5226
Firmanamn EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-11-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Basilikagränd 3
Postadress 135 36 Tyresö
Säte Tyresö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1986-05-28
Firmanamn registrerat 1986-05-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
EKONOMISK KONSULTVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG

EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG registrerades 1986-05-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG är och Lars Åke Lundgren.

EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916400-5226. EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG har säte i Tyresö. Det går bra att ta kontakt med EKONOMIKONSULT LARS LUNDGREN HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-770 27 11.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Tyresö.

Registrerat på adressen

Basilikagränd 3
135 36 Tyresö
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: