Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag

Organisationsnummer

916400-1464

Telefon

0152-412 21

Adress

Korvettvägen 23
749 48 Enköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag?

Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsulting inom IT, främst utredningar och utbildning inom system och programutvecklingsområdet. Konsulting inom telekommunikation. Läs mer om Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag

Korvettvägen 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag består av

Bolagsman

Yvonne Ringblom (79)

Lennart Ringblom (77)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-1464
Firmanamn Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Korvettvägen 23
Postadress 749 48 Enköping
Säte Strängnäs, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1979-10-15
Firmanamn registrerat 2006-03-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-10
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsulting inom IT, främst utredningar och utbildning inom system och programutvecklingsområdet. Konsulting inom telekommunikation.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag

Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag registrerades 1979-10-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag är Yvonne Elisabet Ringblom och Lennart Rune Vilhelm Ringblom.

Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag har organisationsnummer 916400-1464. Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag har säte i Strängnäs. Det går bra att ta kontakt med Lite av varje, Lennart Ringblom Handelsbolag på telefonnummer 0152-412 21.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Hammarström, Monica och Monicas Livshantering.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Enköping.

Registrerat på adressen

Korvettvägen 23
749 48 Enköping
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: