Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA

Organisationsnummer

916400-1266

Telefon

08-84 04 37

Adress

Brännkyrkagatan 32
118 22 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA?

HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA är ett handelsbolag vars verksamhet är ILLUSTRERING AVSEENDE BL A TECKNINGAR. HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA registrerades 1975-07-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA

Brännkyrkagatan 32

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA består av

Bolagsman

Gun Lilian Marianne Pettersson (80)

Pettersson, Nils Arne

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-1266
Firmanamn HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-12-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Brännkyrkagatan 32
Postadress 118 22 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-07-25
Firmanamn registrerat 1975-07-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
ILLUSTRERING AVSEENDE BL A TECKNINGAR
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA

HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA registrerades 1975-07-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA är och Gun Lilian Marianne Pettersson.

HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA har organisationsnummer 916400-1266. HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET NILS A. PETTERSSON TECKNARSTUGA på telefonnummer 08-84 04 37.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Bostadsrättsföreningen Kattryggen 2.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen