Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Segebaden Cad-Data Handelsbolag

Organisationsnummer

916400-0441

Telefon

08-759 01 25

Adress

Box 44
178 02 Drottningholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Segebaden Cad-Data Handelsbolag?

Segebaden Cad-Data Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Import och försäljning av dataprogram inom området CAD och grafik. Utprovning, översättning och anpassning av program till svenska. Utbildning. Utveckling av databasapplikationer. Konsultverksamhet inom ovanstående områden. Läs mer om Segebaden Cad-Data Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Segebaden Cad-Data Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Segebaden Cad-Data Handelsbolag består av

Bolagsman

Britt von Segebaden (84)

von Segebaden, Ernst Gustaf Jesper

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Segebaden Cad-Data Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Segebaden Cad-Data Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-0441
Firmanamn Segebaden Cad-Data Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-08-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 44
Postadress 178 02 Drottningholm
Säte Ekerö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-05-28
Firmanamn registrerat 1997-05-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Import och försäljning av dataprogram inom området CAD och grafik. Utprovning, översättning och anpassning av program till svenska. Utbildning. Utveckling av databasapplikationer. Konsultverksamhet inom ovanstående områden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Segebaden Cad-Data Handelsbolag

Segebaden Cad-Data Handelsbolag registrerades 1975-05-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Segebaden Cad-Data Handelsbolag är och Britt von Segebaden.

Segebaden Cad-Data Handelsbolag har organisationsnummer 916400-0441. Segebaden Cad-Data Handelsbolag har säte i Ekerö. Det går bra att ta kontakt med Segebaden Cad-Data Handelsbolag på telefonnummer 08-759 01 25.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ekerö.

Registrerat på adressen

Box 44
178 02 Drottningholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress