Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916400-0417

Telefon

08-19 30 21

Adress

c/o Sundberg
Nybohovsgränd 20
117 63 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG?

SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är Handelsbolagets verksamhet är handel med bensin, uthyrning av parkeringsutrymme, försäljning, service och reparationer av motorfordon samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG

Nybohovsgränd 20

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Hanna Berit Marianne Sundberg (84)

SUNDBERG, PER SUNE INGEMAR

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-0417
Firmanamn SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-03-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nybohovsgränd 20
Postadress 117 63 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1970-02-05
Firmanamn registrerat 1970-02-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handelsbolagets verksamhet är handel med bensin, uthyrning av parkeringsutrymme, försäljning, service och reparationer av motorfordon samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG

SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG registrerades 1970-02-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG är och Hanna Berit Marianne Sundberg.

SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916400-0417. SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med SLUSSGARAGET, SUNE SUNDBERG HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-19 30 21.

På samma adress finns även följande företag registrerade, KIF Invest AB och PlayLand Sthlm AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen