Bolagsfakta

Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag

Organisationsnummer

914400-1337

Telefon

0173-100 66

Adress

Box 86
742 21 Östhammar

Antal ansvariga

2 st

Vad är Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag?

Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Ur- och optikverksamhet. Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag registrerades 1910-11-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Per Rudolf Rudolfsson (65)

Komplementär

Rudolf Anderssons Ur Optik & Guldsmedsaffär AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 914400-1337
Firmanamn Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-04-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 86
Postadress 742 21 Östhammar
Säte Östhammar, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1910-11-26
Firmanamn registrerat 2006-01-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-30
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Ur- och optikverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag

Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag registrerades 1910-11-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag är Per Rudolf Rudolfsson och komplementär är Rudolf Anderssons Ur Optik & Guldsmedsaffär AB.

Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag har organisationsnummer 914400-1337. Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag har säte i Östhammar. Det går bra att ta kontakt med Per Rudolfsson Ur, Optik & Guld Kommanditbolag på telefonnummer 0173-100 66.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Rudolf Anderssons Ur Optik & Guldsmedsaffär AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Östhammar.

Registrerat på adressen

Box 86
742 21 Östhammar
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress