Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO

Organisationsnummer

912800-0966

Telefon

070-736 58 84

Adress

Tullgårdsgatan 18
116 68 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO?

KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO är ett kommanditbolag vars verksamhet är REDOVISNINGSBYRÅVERKSAMHET, KONSULTATIV VERKSAMHET SAMT HANDEL MED KONTORSMATERIEL. Läs mer om KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO

Tullgårdsgatan 18

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO består av

Kommanditdelägare

Lars-Göran Berndt Bergström (82)

Komplementär

Siv Bergström (78)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 912800-0966
Firmanamn KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-12-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tullgårdsgatan 18
Postadress 116 68 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1971-11-18
Firmanamn registrerat 1971-11-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-15
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
REDOVISNINGSBYRÅVERKSAMHET, KONSULTATIV VERKSAMHET SAMT HANDEL MED KONTORSMATERIEL
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Bergström, Siv Marianne

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO

KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO registrerades 1971-11-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO är Lars-Göran Berndt Bergström och komplementär är Siv Marianne Bergström.

KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO har organisationsnummer 912800-0966. KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med KOMMANDITBOLAGET SB-KONSULT, BERGSTRÖM & CO på telefonnummer 070-736 58 84.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Gosse och Karlsson Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Tullgårdsgatan 18
116 68 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress