Bolagsfakta

BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND

Organisationsnummer

912400-2412

Telefon

08-520 137 43

Adress

Box 14
149 01 Nynäshamn

Antal ansvariga

2 st

Vad är BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND?

BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND är ett handelsbolag vars verksamhet är BYGGNADSVERKSAMHET. BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND registrerades 1974-05-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND består av

Bolagsman

Jan Hedrup (78)

Lars-Petter Fagerlind (73)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 912400-2412
Firmanamn BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-04-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 14
Postadress 149 01 Nynäshamn
Säte Nynäshamn, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1974-05-30
Firmanamn registrerat 1974-05-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
BYGGNADSVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND

BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND registrerades 1974-05-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND är Jan Anders Hedrup och Lars-Petter Fagerlind.

BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND har organisationsnummer 912400-2412. BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND har säte i Nynäshamn. Det går bra att ta kontakt med BYGGNADSFIRMA HEDRUP OCH FAGERLIND på telefonnummer 08-520 137 43.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Box 14
149 01 Nynäshamn
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress