Bolagsfakta

Kommanditbolaget Hotel Oden

Organisationsnummer

902004-5523

Telefon

070-995 05 77

Adress

c/o Glommen & Lindberg Ab
Box 5133
102 43 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Hotel Oden?

Kommanditbolaget Hotel Oden är ett kommanditbolag vars verksamhet är HOTELLRÖRELSE. Kommanditbolaget Hotel Oden registrerades 1995-05-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Kommanditbolaget Hotel Oden

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kommanditbolaget Hotel Oden.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Hotel Oden består av

Kommanditdelägare

Fastighets AB Odenplan

Komplementär

Guldslingan Holding AB

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Jonny Isaksson (57)

Revisor

Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Hotel Oden. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Hotel Oden

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902004-5523
Firmanamn Kommanditbolaget Hotel Oden
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-09-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 5133
Postadress 102 43 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1995-05-15
Firmanamn registrerat 1995-05-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-30
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
HOTELLRÖRELSE
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Hotel Oden

Kommanditbolaget Hotel Oden registrerades 1995-05-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Hotel Oden är Fastighets AB Odenplan och komplementär är Guldslingan Holding AB. Revisor för bolaget är Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB.

Kommanditbolaget Hotel Oden har organisationsnummer 902004-5523. Kommanditbolaget Hotel Oden har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Hotel Oden på telefonnummer 070-995 05 77.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Glommen Förvaltning i Stockholm Aktiebolag, Lillsidan Fastighets AB, Exportzonen AB, Aloc Förvaltnings AB, W14 Holding AB, T9 Nynäshamn AB, T9 Nynäshamn Holding AB och MJ Air Management AB med flera.

Registrerat på adressen

Box 5133
102 43 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress