Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag

Organisationsnummer

902003-4790

Telefon

-

Adress

Box 5209
102 45 STOCKHOLM

Antal ansvariga

2 st

Vad är Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag?

Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är ADVOKATVERKSAMHET. Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag registrerades 2001-08-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Sten-Åke Stenshamn Advokataktiebolag

Komplementär

Komedienten 3 Advokatbyrå AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902003-4790
Firmanamn Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Likvidation beslutad 2008-09-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 5209
Postadress 102 45 STOCKHOLM
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2001-08-22
Firmanamn registrerat 2001-08-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
ADVOKATVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av komplementären.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag

Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag registrerades 2001-08-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag är Sten-Åke Stenshamn Advokataktiebolag och komplementär är Komedienten 3 Advokatbyrå AB.

Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag har organisationsnummer 902003-4790. Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag. Det går bra att ta kontakt med Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag på adress Box 5209, 102 45 STOCKHOLM.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Cedern Aktiebolag, LEAN INVEST Aktiebolag, Svenska Byggföretag Stockholmsbyggarna Ekonomisk förening och Tummenupp Handelsbolag.

Registrerat på adressen

Box 5209
102 45 STOCKHOLM
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress