Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

902001-9312

Telefon

-

Adress

Strandvägen 1 Box 14055
104 40 STOCKHOLM

Antal ansvariga

7 st

Vad är ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG?

ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är ADVOKATVERKSAMHET. ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG registrerades 1958-01-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902001-9312
Firmanamn ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Likvidation beslutad 2010-09-14
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Strandvägen 1 Box 14055
Postadress 104 40 STOCKHOLM
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1958-01-25
Firmanamn registrerat 1958-01-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
ADVOKATVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG

ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG registrerades 1958-01-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG har organisationsnummer 902001-9312. ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG. Det går bra att ta kontakt med ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG på adress Strandvägen 1 Box 14055, 104 40 STOCKHOLM.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Strandvägen 1 Box 14055
104 40 STOCKHOLM

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

ADVOKATFIRMAN SÖDERMARK HANDELSBOLAG Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress