Bolagsfakta

GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS

Organisationsnummer

902000-7333

Telefon

-

Adress

Mäster Samuelsgatan 3
111 44 STOCKHOLM

Antal ansvariga

4 st

Vad är GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS?

GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS är ett handelsbolag vars verksamhet är SKRÄDDERIRÖRELSE OCH HANDEL. GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS registrerades 1969-10-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS

Mäster Samuelsgatan 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Götrich, Bengt Ove

Götrich, Bo Christer

Styrelsen i GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS består av

Bolagsman

Breda Blick Aktiebolag

B.C.M. i Stockholm Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902000-7333
Firmanamn GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS
Bolagsform Handelsbolag
Status Ackordsförhandling inledd 1993-02-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Mäster Samuelsgatan 3
Postadress 111 44 STOCKHOLM
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1969-10-02
Firmanamn registrerat 1969-10-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-20
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
SKRÄDDERIRÖRELSE OCH HANDEL
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS

GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS registrerades 1969-10-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS är Breda Blick Aktiebolag och B.C.M. i Stockholm Aktiebolag.

GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS har organisationsnummer 902000-7333. GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS. Det går bra att ta kontakt med GÖTRICH & GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA HANDELSBOLAG I KONKURS på adress Mäster Samuelsgatan 3, 111 44 STOCKHOLM.

På samma adress finns även följande företag registrerade, The Pure Circle AB, Desibrand AB, Ahldin Invest AB, Omnitenens Investment Aktiebolag, ScandCap AB, Andersson and friends AB, Schening BAS AB och Optimity AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Mäster Samuelsgatan 3
111 44 STOCKHOLM
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress