Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kulkarusellen ekonomisk förening

Organisationsnummer

769629-2775

Telefon

-

Adress

c/o Musikmakarna Edgren Hb
Åkerögatan 10
212 24 Malmö

Antal ansvariga

1 st

Vad är Kulkarusellen ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka som en plattform och mötesplats för utveckling av kulturverksamhet såsom musik, teater, rörelse, konst och cirkus. Barnkulturen är en... Läs mer om Kulkarusellen ekonomisk förening

Åkerögatan 10

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kulkarusellen ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kulkarusellen ekonomisk förening består av

Likvidator

Karl-Eric Jörgen Karlsson (62)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kulkarusellen ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kulkarusellen ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769629-2775
Firmanamn Kulkarusellen ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation avslutad 2017-06-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Åkerögatan 10
Postadress 212 24 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2014-12-16
Firmanamn registrerat 2014-12-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka som en plattform och mötesplats för utveckling av kulturverksamhet såsom musik, teater, rörelse, konst och cirkus. Barnkulturen är en viktig del. Gemensamt drivs vi av frågor som hållbarhet, feminism och antirasism. Föreningen ska uppfylla sitt ändamål genom att regelbundet, i en gemensam lokal mötas, inspirera varandra, skapa möjlighet för samarbeten och nätverkande.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kulkarusellen ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Åkerögatan 10
212 24 Malmö
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: