Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769624-1368

Telefon

070-237 54 53

Adress

c/o AmEko Redovisningsbyrå AB
Flygledarevägen 3 B
423 37 Torslanda

Antal ansvariga

1 st

Vad är SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas (även styrelsens) ekonomiska intressen genom nationell och internationell affärsutveckling, nätverksbyggande, kompetensutbyte'utveckling, erfarenhetsutbyte'utveckling, handel... Läs mer om SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening

Flygledarevägen 3 B © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening består av

Likvidator

Krister Sewerinsson (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769624-1368
Firmanamn SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation avslutad 2018-11-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Flygledarevägen 3 B
Postadress 423 37 Torslanda
Säte Lilla Edet, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2012-01-09
Firmanamn registrerat 2012-01-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-07-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas (även styrelsens) ekonomiska intressen genom nationell och internationell affärsutveckling, nätverksbyggande, kompetensutbyte'utveckling, erfarenhetsutbyte'utveckling, handel (erbjuder och hjälper sina kunder med medlemmarnas samlade kompetens som konsulttjänster inom import och export) marknadsföring och utbildningverksamhet. Med målsättningen att medlemmarna deltar i verksamheten med eget arbete och främjar sina egna personliga och affärsmässiga intressen, att främja ekonomisk tillväxt, att främja nationell och internationell handel.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om SIFFEK Sveriges Internationella Företagarförening Ekonomisk förening