Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed

Organisationsnummer

769617-4833

Telefon

-

Adress

Strömstadsvägen 2
668 31 Ed

Antal ansvariga

5 st

Vad är Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed

Föreningen har till ändamål att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för fritidsboende åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Vidare har föreningen till... Läs mer om Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed

Strömstadsvägen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed består av

Styrelsesuppleant

Linda Svensson (47)

Andreassen, Olav

Styrelseledamot

Brynhi, Per

Fosser, Per Fredrik

Brynhildsen, Finn

Revisor för bolaget

Revisor

Göran Hagsgård (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769617-4833
Firmanamn Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed
Bolagsform Bostadsrättsförening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2021-05-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Strömstadsvägen 2
Postadress 668 31 Ed
Säte Dals-Ed, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-10-02
Firmanamn registrerat 2007-10-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-06-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68204 - Förvaltning i bostadsrättsföreningar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för fritidsboende åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Vidare har föreningen till ändamål att förvalta föreningens fasta och lösa egendom samt i övrigt främja fritids- och serviceverksamhet med anknytning till boendet i föreningen samt medlemmarnas gemensamma intressen. Bostadsrätt är den rätt i föreningen, som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas två i förening av
 • - Brynhi, Per
 • - Brynhildsen, Finn
 • - Fosser, Per Fredrik
 • - Svensson, Linda

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bostadsrättsförening Lilla Lee i Ed