Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Benningabygdens Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769615-0429

Telefon

070-248 64 76

Adress

c/o Rune Widén
Dunshammarvägen 10
737 90 Ängelsberg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Benningabygdens Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva kommersiell verksamhet i familjeägda fastigheter och på omgivande marker. Detta genom att erbjuda korttidsuthyrning, friluftsaktiviteter... Läs mer om Benningabygdens Ekonomisk förening

Dunshammarvägen 10

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Benningabygdens Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Benningabygdens Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Jan Jäder (53)

Katarina Widén (46)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Benningabygdens Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Benningabygdens Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769615-0429
Firmanamn Benningabygdens Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2017-03-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Dunshammarvägen 10
Postadress 737 90 Ängelsberg
Säte Fagersta, Västmanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-09-15
Firmanamn registrerat 2006-09-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva kommersiell verksamhet i familjeägda fastigheter och på omgivande marker. Detta genom att erbjuda korttidsuthyrning, friluftsaktiviteter mm. Verksamheten omfattar även konsultverksamhet i form av försäljningsresurs samt föredragshållning inom företagsekonomi och friskvård.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Benningabygdens Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Dunshammarvägen 10
737 90 Ängelsberg
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: