Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Wirva Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769615-0064

Telefon

070-395 67 23

Adress

Laisvallbyvägen 17
938 93 Laisvall

Antal ansvariga

3 st

Vad är Wirva Ekonomisk förening

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom sin samlade kompetens. Föreningen ska stå som anordnare och huvudman för olika projekt med inriktning till samhällsutveckling och tillväxt. Föreningen... Läs mer om Wirva Ekonomisk förening

Laisvallbyvägen 17

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Wirva Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Wirva Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Ritva Lind (75)

Siv Eva-Britt Quist (69)

Irma Perdahl (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Wirva Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Wirva Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769615-0064
Firmanamn Wirva Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2017-05-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Laisvallbyvägen 17
Postadress 938 93 Laisvall
Säte Arjeplog, Norrbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-09-05
Firmanamn registrerat 2006-09-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom sin samlade kompetens. Föreningen ska stå som anordnare och huvudman för olika projekt med inriktning till samhällsutveckling och tillväxt. Föreningen skall även på uppdrag från andra huvudmän genomföra olika utvecklingsprojekt. Det sker inom olika projekt i Europeiska Unionen och andra utvecklingsområden. Föreningen skall även stå som anordnare av utbildningar och kompetenshöjande aktiviteter eller därmed jämförbar veksamhet. Föreningen är en Non Profit Professional Organization, dvs. eventuella överskott fonderas för att nyttjas till utveckling av verksamheten och dess medlemmar. Se §19. Vidare ska föreningen främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom gemensamma marknadsföringsinsatser och genom kompetenshöjande insatser för medlemmarna.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Wirva Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Laisvallbyvägen 17
938 93 Laisvall
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: