Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-8324

Telefon

0612-229 99

Adress

Borgargatan 44
870 52 Nyland

Antal ansvariga

6 st

Vad är Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva 1. försäljning av begagnade och nya saker, tex grytor, tallrikar djupa, flata, glas, koppar stekpannor dvs hushållsartiklar, kort... Läs mer om Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening

Borgargatan 44

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Extern firmatecknare

Steve Buhr (70)

Marie Jonsson (65)

Lena-Elisabet Buhr (60)

Styrelsen i Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Alvar Johansson (80)

Stefan Jonsson (66)

Marilin Mäe (44)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-8324
Firmanamn Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2017-03-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Borgargatan 44
Postadress 870 52 Nyland
Säte Kramfors, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-07-20
Firmanamn registrerat 2006-07-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva 1. försäljning av begagnade och nya saker, tex grytor, tallrikar djupa, flata, glas, koppar stekpannor dvs hushållsartiklar, kort tavlor, ramar, tygblommor, vasar, ljusstakar s.k. presenter, nallar, dockor, bilar, pussel, kramdjur, kort och gott leksaker, kläder som tex blusar, skjortor, klänningar, kjolar, byxor, toppar, jackor, skor, elektronik tex tv apparater, radio, vispar, hårtorkar, lampor. 2. Reparationer av tex stolar, bord, elektronik, leksaker och cyklar. 3. Snickerier av tex utbyggnader på hus, prydnadsbrunnar, småstugor osv. 4. Design tex planering och genomförande av rum, kök och andra utrymmen. Planering och genomförande av uterum, altaner, osv det som behöver en förbättring.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas var för sig av
 • - Buhr, Lena-Elisabet
 • - Buhr, Steve Daniel
 • - Jonsson, Elin Britt Marie
 • - Jonsson, Ove Stefan

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Föreningen för Ett och Annat i Nyland Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Borgargatan 44
870 52 Nyland
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress