Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

va bene Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-6518

Telefon

0224-962 70

Adress

Kolarvägen 10
744 92 Huddungeby

Antal ansvariga

4 st

Vad är va bene Ekonomisk förening

Föreningen ska bedriva försäljning av lokalt producerade produkter för djur och djurägare för välmående och trivsel och där tillhörande tjänster, främst inom Sverige, genom samverkan med i första hand lokala företag i Heby... Läs mer om va bene Ekonomisk förening

Kolarvägen 10

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för va bene Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i va bene Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Per Olov Sundelin (76)

Monika Morling (56)

Morling, Birger Gunnar

Styrelsesuppleant

Gunilla Sundelin (75)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för va bene Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om va bene Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-6518
Firmanamn va bene Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2017-10-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kolarvägen 10
Postadress 744 92 Huddungeby
Säte Heby, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-06-19
Firmanamn registrerat 2006-06-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen ska bedriva försäljning av lokalt producerade produkter för djur och djurägare för välmående och trivsel och där tillhörande tjänster, främst inom Sverige, genom samverkan med i första hand lokala företag i Heby kommun. Exempel på produkter kan vara animaliska restprodukter från slakteri, som förädlas och säljs vidare, alltså återanvändning på ett miljöanpassat vis. Verksamheten ska bedrivas på ett miljöanpassat och skonsamt sätt för miljön, och syftet är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen samt gynna lokala produkter, tjänster och företag. Medlemmarna deltar i den ekonomiska verksamheten genom insats av eget arbete, som t ex anställning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om va bene Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Kolarvägen 10
744 92 Huddungeby
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: