Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Eternity Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-5965

Telefon

-

Adress

c/o Reine Bergström
Hälsovägen 2 A
151 38 Södertälje

Antal ansvariga

2 st

Vad är Eternity Ekonomisk förening

Föreningen har som mål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att stimulera medlemmarnas kreativitet och skapande. Föreningen ska uppmuntra medlemmarna att aktivt delta i samhällsdebatten, främja artikel- och... Läs mer om Eternity Ekonomisk förening

Hälsovägen 2 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Eternity Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Eternity Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Reine Bergström (50)

Strand Eklund, Per Anders

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Eternity Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Eternity Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-5965
Firmanamn Eternity Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2017-10-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hälsovägen 2 A
Postadress 151 38 Södertälje
Säte Tyresö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-06-08
Firmanamn registrerat 2006-06-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har som mål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att stimulera medlemmarnas kreativitet och skapande. Föreningen ska uppmuntra medlemmarna att aktivt delta i samhällsdebatten, främja artikel- och bokutgivning samt vetenskaplig orientering. Föreningen ska, genom kombinationen av kreativitet och entreprenörskap även stimulera medlemmarnas kreativitet och entreprenörskap genom nätverksskapande och vara aktiv för medlemmarnas möjligheter till eget skapande. Föreningen ska även verka för medlemmarnas personliga utveckling tillika för icke-medlemmar till gagn för samhällets utveckling inom många områden. Medlemmarna kan antingen vara aktiva som anställda i föreningen eller genom aktivt engagemang i föreningens aktiviteter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Bergström, Carl Reine

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Eternity Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Hälsovägen 2 A
151 38 Södertälje
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress