Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-5957

Telefon

-

Adress

c/o Uppsala Foto Kompani Ab
Dragabrunnsgatan 42
753 20 Uppsala

Antal ansvariga

4 st

Vad är Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att vara främst på marknaden när det gäller digital bildproduktion, arrangera kostnadseffektiva kurser för sina medlemmar i samarbete med Svenska... Läs mer om Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening

Dragabrunnsgatan 42

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Hans Österberg (58)

Tommy Frondelius (55)

Robert Lee (50)

Matilda Smith Ruther (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-5957
Firmanamn Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Dragabrunnsgatan 42
Postadress 753 20 Uppsala
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-06-08
Firmanamn registrerat 2012-05-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att vara främst på marknaden när det gäller digital bildproduktion, arrangera kostnadseffektiva kurser för sina medlemmar i samarbete med Svenska Fototek Lab Prod AB, höja kompetensen bland föreningens medlemmar inom digital bildbehandling och produktion av bilder, supportera och utveckla nya produkter så medlemmarna kan utnyttja sin produktionsappartur maximalt, arbeta för att ordna med säkra och kostnadseffektiva inköpskanaler för sina medlemmar, ta fram kampanj- och marknadsföringsmaterial med 6 månaders framförhållning samt förhandla med leverantörer om gruppavtal.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas av
 • - Österberg, Hans Erik Wilhelm
 • i förening med en av
 • - Frondelius, Tommy Jaakko
 • - Lee, Robert Nils Sang-Kook
 • - Smith Ruther, Anna Matilda
 • - Registrerad styrelseordförande saknas.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fotoaffärer i Sverige Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Dragabrunnsgatan 42
753 20 Uppsala
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress