Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ekonomiska föreningen TheMa

Organisationsnummer

769614-5445

Telefon

-

Adress

Nedantillvägen 5
955 31 RÅNEÅ

Antal ansvariga

3 st

Vad är Ekonomiska föreningen TheMa

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna genom sin arbetsinsats säljer tjänster till företag, och vinsten från denna verksamhet kommer sedan medlemmarna tillgodo.... Läs mer om Ekonomiska föreningen TheMa

Nedantillvägen 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ekonomiska föreningen TheMa.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ekonomiska föreningen TheMa består av

Styrelseledamot

Maria Junkka Bideke (44)

Marcus Junkka Bideke (44)

Therése Fredriksson (40)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ekonomiska föreningen TheMa. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ekonomiska föreningen TheMa

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-5445
Firmanamn Ekonomiska föreningen TheMa
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2016-08-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nedantillvägen 5
Postadress 955 31 RÅNEÅ
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-30
Firmanamn registrerat 2006-05-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna genom sin arbetsinsats säljer tjänster till företag, och vinsten från denna verksamhet kommer sedan medlemmarna tillgodo. Arbetsinsatserna består av att föreningens medlemmar erbjuder konsulttjänster till företag i deras arbete med mångfald, jämställdhet och likabehandling. Föreningens arbete ska utgå från gällande nationell och internationell rätt och bidra till ett samhälle som präglas av mångfald, jämställdhet och likabehandling.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas i förening av
  • - Bideke, Maria Johanna
  • - Fredriksson, Maria Therése

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ekonomiska föreningen TheMa

Registrerat på adressen

Nedantillvägen 5
955 31 RÅNEÅ
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: