Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Celebrate Youth ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-5387

Telefon

-

Adress

Falsterbovägen 13
857 30 Sundsvall

Antal ansvariga

3 st

Vad är Celebrate Youth ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att driva diverse projekt med avsikten att ge arbete till medlemmarna och ibland, om det anges i projektets mål, medel till välgörenhet.... Läs mer om Celebrate Youth ekonomisk förening

Falsterbovägen 13

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Celebrate Youth ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Celebrate Youth ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Marcus Thelander (34)

Martin Jansson (34)

Gådin, Jan Jesper Robert

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Celebrate Youth ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Celebrate Youth ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-5387
Firmanamn Celebrate Youth ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2016-08-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Falsterbovägen 13
Postadress 857 30 Sundsvall
Säte Sundsvall, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-29
Firmanamn registrerat 2006-05-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att driva diverse projekt med avsikten att ge arbete till medlemmarna och ibland, om det anges i projektets mål, medel till välgörenhet. Projekten kommer att vara inriktade på hälsa och innebära försäljning av hälsoprodukter. Även reklamplatser kommer att säljas.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Jansson, Ulf Karl Martin

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Celebrate Youth ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Falsterbovägen 13
857 30 Sundsvall
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: