Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-4851

Telefon

-

Adress

c/o Syriska Föreningen I Stockholm
Siktgatan 12
162 50 Vällingby

Antal ansvariga

7 st

Vad är Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att enligt socialtjänst-, hälso- och sjukvårdslagens intentioner tillhandahålla äldrekooperativt boende samt övrig äldreomsorgsverksamhet såsom... Läs mer om Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening

Siktgatan 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Rosa Kass Kawo (66)

Fayez Chahrstan (65)

Elizabet Toutoungi (65)

Gadh Makdesi Elias (63)

Josefin Chamoun (58)

Styrelsesuppleant

Kafa Mineirji Chahrstan (61)

Lena Mineirji (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-4851
Firmanamn Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2018-04-24
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Siktgatan 12
Postadress 162 50 Vällingby
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-18
Firmanamn registrerat 2006-05-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att enligt socialtjänst-, hälso- och sjukvårdslagens intentioner tillhandahålla äldrekooperativt boende samt övrig äldreomsorgsverksamhet såsom sjuk- och hälsovård, hemtjänst, hemsjukvård och dagverksamhet för arabisktalande medlemmar. Föreningen skall även samverka med andra aktörer i utbildnings och kulturella frågor. Föreningen skall arbeta i kooperativ anda och verka för alla medlemmars engagemang och delaktighet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Äldrekooperativet Palmyra ekonomisk förening