Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Jazzomat Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-4786

Telefon

070-343 44 37

Adress

c/o Elisabeth Lundmark
Malmuddsvägen 8 vån 3
972 45 Luleå

Antal ansvariga

3 st

Vad är Jazzomat Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva kulturell verksamhet i kombination med mat och dryck. Föreningen skall verka för att fördjupa intresset för levande musik hos... Läs mer om Jazzomat Ekonomisk förening

Malmuddsvägen 8 vån 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Jazzomat Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Elisabeth Lundmark (70)

Karl-Göran Hansson (67)

Petter Lundmark (36)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Jazzomat Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Jazzomat Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-4786
Firmanamn Jazzomat Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Malmuddsvägen 8 vån 3
Postadress 972 45 Luleå
Säte Luleå, Norrbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-17
Firmanamn registrerat 2006-05-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva kulturell verksamhet i kombination med mat och dryck. Föreningen skall verka för att fördjupa intresset för levande musik hos allmänheten, skapa och bibehålla intresse och förtroende för verksamheten, gynna spridning om verksamheten samt värna om dess varaktighet. Samtliga medlemmar deltar aktivt som anställda i föreningens arbete med att tillaga och servera mat av lokala råvaror, driva kiosk-, café- och konferensverksamhet samt organisera och genomföra levande musikarrangemang med jazz.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Hansson, Karl-Göran
  • - Lundmark, Elisabeth

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Jazzomat Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Malmuddsvägen 8 vån 3
972 45 Luleå
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress