Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Augeri Resurs, ek. för.

Organisationsnummer

769614-3465

Telefon

0620-151 15

Adress

c/o Åkerlind Information
Källströmsvägen 8A
892 32 Domsjö

Antal ansvariga

4 st

Vad är Augeri Resurs, ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen och verka för gemensam kompetensutveckling. Föreningens syfte är att skapa en samverkansform mellan företag och individer som arbetar med och för... Läs mer om Augeri Resurs, ek. för.

Källströmsvägen 8A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Augeri Resurs, ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Augeri Resurs, ek. för. består av

Styrelseledamot

Kerstin Kårén (65)

Ann Holst (63)

Anna-Britta Åkerlind (59)

Styrelsesuppleant

Marie Viklund (54)

Revisor för bolaget

Revisor

Lars Martin Nilsson (76)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Augeri Resurs, ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Augeri Resurs, ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-3465
Firmanamn Augeri Resurs, ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2019-04-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Källströmsvägen 8A
Postadress 892 32 Domsjö
Säte Härnösand, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-03
Firmanamn registrerat 2006-10-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen och verka för gemensam kompetensutveckling. Föreningens syfte är att skapa en samverkansform mellan företag och individer som arbetar med och för utveckling av personer, grupper, företag och regioner. Samverkan inom föreningens ram ska leda till att medlemmarna kan ta större uppdrag gentemot företag och organisationer, samt att man genom samverkan bidrar till att marknadsföra varandras kompetenser. Föreningen ska även kunna fungera som initiativtagare, ägare, ledare och administratör för olika typer av utvecklingsprojekt och affärer inom området regional och landsbygdsutveckling, utbildningn, nätverks- och inspirationsarbete.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas två i förening av
 • - ledamöterna
 • Firman tecknas ensam av
 • - Holst, Ann-Marie

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Augeri Resurs, ek. för.

Registrerat på adressen

Källströmsvägen 8A
892 32 Domsjö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress