Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fablernas Tillväxt Ek. för.

Organisationsnummer

769614-3408

Telefon

070-682 25 19

Adress

Kiviks Stora väg 16
277 31 Kivik

Antal ansvariga

3 st

Vad är Fablernas Tillväxt Ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse: Genom att sprida beatpoeten Lasse Fabels musik och poesi. Genom medlemmarnas liveframträdanden i Sverige och utomlands. Genom fonograminspelningar och... Läs mer om Fablernas Tillväxt Ek. för.

Kiviks Stora väg 16

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fablernas Tillväxt Ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fablernas Tillväxt Ek. för. består av

Styrelseledamot

Thomas Wiklund (75)

Agnes Margareta Wiklund (72)

Winclair, Lars Olof David

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fablernas Tillväxt Ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fablernas Tillväxt Ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-3408
Firmanamn Fablernas Tillväxt Ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2020-11-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kiviks Stora väg 16
Postadress 277 31 Kivik
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-03
Firmanamn registrerat 2006-05-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse: Genom att sprida beatpoeten Lasse Fabels musik och poesi. Genom medlemmarnas liveframträdanden i Sverige och utomlands. Genom fonograminspelningar och distribution och försäljning av dessa. Genom klubbverksamhet och övrig musikverksamhet, som exempelvis festivaler, galor och andra evenemang. Genom marknadsföring av musiken i olika media, tidningar, TV, radio och som filmmusik. Genom medlemmarnas musik,skrivna ord, fotografier, hantverk och konst. Föreningen har även till ändamål att: Bevaka medlemmarnas ekonomiska intressen som upphovsmän och utgivare av musik och musikrealterade produkter. Bevaka medlemmarnas ekonomiska intressen vid kommerisell användning av musiken såsom i reklamsammanhang.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Winclair, Lars Olof David

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fablernas Tillväxt Ek. för.

Registrerat på adressen

Kiviks Stora väg 16
277 31 Kivik
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress