Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ranok Spirit Art Ek. för.

Organisationsnummer

769614-3275

Telefon

070-770 11 71

Adress

c/o Helena Green
Vivedalsvägen 8
291 94 Kristianstad

Antal ansvariga

3 st

Vad är Ranok Spirit Art Ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra kreativt skapande såsom framställande och försäljning av traditionell konst, fotografier alt fotorelaterad konst, datarelaterad konst. ... Läs mer om Ranok Spirit Art Ek. för.

Vivedalsvägen 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ranok Spirit Art Ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ranok Spirit Art Ek. för. består av

Styrelseledamot

Helena Green (66)

Katarina Wendel (64)

Per-Erik Olsson (36)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ranok Spirit Art Ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ranok Spirit Art Ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-3275
Firmanamn Ranok Spirit Art Ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2021-05-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vivedalsvägen 8
Postadress 291 94 Kristianstad
Säte Kristianstad, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-04-28
Firmanamn registrerat 2006-04-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
90030 - Litterärt och konstnärligt skapande
58140 - Utgivning av tidskrifter
73111 - Reklambyråverksamhet
85599 - Diverse övrig utbildning
96040 - Kroppsvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra kreativt skapande såsom framställande och försäljning av traditionell konst, fotografier alt fotorelaterad konst, datarelaterad konst. Komponering av musik, inspelning, utgivning samt framförande därav. Alternativa terapier såsom bildterapi, ljudterapi, hypnoterapi, massage, akupressur mm. Medial'andlig förmedling'rådgivning samt healing. Vägledning av jordbunda själar. Framställande samt ugivning av av skrifter, broschyrer och böcker. Design av'samt mönster till och försäljning av kläder, klädaccesoarer, tygtryck. Design samt försäljning av heminredning och glaskonst. Reklam, webbsidor mm. Arrangera kursverksamhet inom ovan nämnda områden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ranok Spirit Art Ek. för.

Registrerat på adressen

Vivedalsvägen 8
291 94 Kristianstad
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: