Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för.

Organisationsnummer

769614-2376

Telefon

08-545 558 20

Adress

c/o Vasabyrån
Box 3215
106 64 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

Vad är Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen inom sitt mandat genom, - att mot ersättning tillhandahålla medlemmarnas olika ekonomiska administrativa och andra tjänster syftande till att minska... Läs mer om Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för.

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för. består av

Likvidator

Urban Fastrup (62)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-2376
Firmanamn Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation avslutad 2020-08-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 3215
Postadress 106 64 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-04-07
Firmanamn registrerat 2006-04-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
94111 - Intressebevakning inom branschorganisationer
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen inom sitt mandat genom, - att mot ersättning tillhandahålla medlemmarnas olika ekonomiska administrativa och andra tjänster syftande till att minska kostnaderna och eller öka intäkterna i medlemmarnas veterinärverksamhet. Föreningen har vidare till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen inom sitt mandat genom, - stödja och uppmuntra medlemmarna som veterinära företagare, - att främja medlemmarnas kunskaper inom företagande, - att verka för en rättvis konkurrens med jämlika villkor oavsett medlemmarnas förvärvsformer, - att företräda medlemmarna gentemot allmänhet, departement och myndigheter, - att verka för god kollegial anda mellan medlemmarna inom veterinärkåren, - att verka för företagande veterinärers anseende i samhället samt att bedriva med det sagda sammanhängande eller förenlig verksamhet. Föreningen skall samarbeta med Sveriges Veterinärförbund (SVF) och Anställda Veterinärers Förening (AVF) i frågor av gemensamt intresse.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för.

Registrerat på adressen

Box 3215
106 64 Stockholm

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Företagande Veterinärers Förening (FVF) ek. för. Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress