Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

LB4u ek. för.

Organisationsnummer

769614-2053

Telefon

-

Adress

c/o Ola Mikkelsen
Kristinehöjdsgatan 9
412 82 Göteborg

Antal ansvariga

3 st

Vad är LB4u ek. för.

Föreningen ska bedriva vuxenbutik på Internet och annan därmed förenlig verksamhet. Vuxenbutiken kommer att bedriva försäljning av sexhjälpmedel till vuxna personer. Föreningens målgrupp är alla över 18 års ålder. Föreningen... Läs mer om LB4u ek. för.

Kristinehöjdsgatan 9

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för LB4u ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i LB4u ek. för. består av

Styrelseledamot

Ola Mikkelsen (64)

Birgitta Mikkelsen (55)

Stellan Larsson (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för LB4u ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om LB4u ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-2053
Firmanamn LB4u ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2017-02-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kristinehöjdsgatan 9
Postadress 412 82 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-03-31
Firmanamn registrerat 2006-03-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen ska bedriva vuxenbutik på Internet och annan därmed förenlig verksamhet. Vuxenbutiken kommer att bedriva försäljning av sexhjälpmedel till vuxna personer. Föreningens målgrupp är alla över 18 års ålder. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om LB4u ek. för.

Registrerat på adressen