Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Granen familjenätverk Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-0826

Telefon

018-34 30 15

Adress

Kapellvägen 5
741 30 Knivsta

Antal ansvariga

3 st

Vad är Granen familjenätverk Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att med en föräldradriven barnomsorgsverksamhet driva barnomsorg för att främja utveckling och lärande, samt att i övrigt uppfylla de krav som... Läs mer om Granen familjenätverk Ekonomisk förening

Kapellvägen 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Granen familjenätverk Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Granen familjenätverk Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Ulrika Bynander (52)

Miriam Eriksson (50)

Rebecca Ijäs (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Granen familjenätverk Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Granen familjenätverk Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-0826
Firmanamn Granen familjenätverk Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2019-05-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kapellvägen 5
Postadress 741 30 Knivsta
Säte Knivsta, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-03-17
Firmanamn registrerat 2006-03-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att med en föräldradriven barnomsorgsverksamhet driva barnomsorg för att främja utveckling och lärande, samt att i övrigt uppfylla de krav som skolverket, länsstyrelse och kommunala organ kan komma att ställa på verksamheten. Det åligger medlemmarna att delta i verkamheten genom egen föräldrasamverkan. Verksamheten ska drivas av föräldrarna gemensamt. Den pedagogiska ledningen har styrelsen det totala ansvaret för.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Ijäs, Rebecca Lynn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Granen familjenätverk Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Kapellvägen 5
741 30 Knivsta
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: