Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-0446

Telefon

-

Adress

Älgstigen 12
693 73 Svartå

Antal ansvariga

4 st

Vad är FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål och verksamhet att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att bereda medlemmarna möjlighet att göra förmånliga inköp av kistor, material och utbildning, företagsförsäkring, företagsrabatter... Läs mer om FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening

Älgstigen 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Arne Edh (73)

Yngve Ernst (69)

Reidun Eklind Holmberg (58)

Styrelsesuppleant

Anne Larsson (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-0446
Firmanamn FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2016-10-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Älgstigen 12
Postadress 693 73 Svartå
Säte Degerfors, Örebro län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-03-10
Firmanamn registrerat 2006-03-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål och verksamhet att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att bereda medlemmarna möjlighet att göra förmånliga inköp av kistor, material och utbildning, företagsförsäkring, företagsrabatter och annat som kan komma att användas inom respektive medlems begravningsbyrå. Samt utforma och bekosta gemensamt reklammaterial och gemensam marknadsföring. Medlem skall benytta sig av föreningen i sitt behov av produkter och tjänster, om möjlighet finns.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Eklind Holmberg, Reidun Maria
  • - Ernst, Lars Yngve

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om FBEF Begravningsbyråer i samverkan Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Älgstigen 12
693 73 Svartå
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: