Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fågelforskedjan Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769609-2027

Telefon

0491-515 99

Adress

Bruksgatan 17 B
570 75 FÅGELFORS

Antal ansvariga

3 st

Vad är Fågelforskedjan Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att främja samverkan mellan Fågelfors företagare, föreningar och enskilda personer. Bedriva gemensam marknadsföring marknadsföring. Föreningen ska... Läs mer om Fågelforskedjan Ekonomisk förening

Bruksgatan 17 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fågelforskedjan Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fågelforskedjan Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Eda Ann-Katrin Fransson (78)

Lena Blom (75)

Håkan Roos (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fågelforskedjan Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fågelforskedjan Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769609-2027
Firmanamn Fågelforskedjan Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2018-12-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bruksgatan 17 B
Postadress 570 75 FÅGELFORS
Säte Högsby, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2003-01-13
Firmanamn registrerat 2003-01-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att främja samverkan mellan Fågelfors företagare, föreningar och enskilda personer. Bedriva gemensam marknadsföring marknadsföring. Föreningen ska verka för att det sker en utveckling av hela Fågelfors som gynnar bygden och dess unvånare. Föreningen ska bistå medlemmarna i deras behov av utbildning, kompetensutveckling och samverkan samt i övrigt därtill hörande verksamhet enligt föreningens stadgar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fågelforskedjan Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Bruksgatan 17 B
570 75 FÅGELFORS
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress