Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ÅGL Logistik Ekonomisk förening

Organisationsnummer

729500-4357

Telefon

0474-120 00

Adress

Järnvägsgatan 20
364 31 Åseda

Antal ansvariga

6 st

Vad är ÅGL Logistik Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att utöva sådan sund och effektiv transportförsäljningsverksamhet, lagerserviceverksamhet och grusförsäljning, som främjar medlemmarnas ekonomiska intressen. Föreningen ska därvid i eget namn... Läs mer om ÅGL Logistik Ekonomisk förening

Järnvägsgatan 20 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ÅGL Logistik Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ÅGL Logistik Ekonomisk förening består av

Ordförande

Fredrik Johannisson (39)

Styrelseledamot

Fredrik Johannisson (39)

Mattias Sunesson (53)

Daniel Ederfors (39)

Styrelsesuppleant

Börje Ederfors (70)

Stefan Karlsson (53)

Gustav Karlsson (39)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ÅGL Logistik Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ÅGL Logistik Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 729500-4357
Firmanamn ÅGL Logistik Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Järnvägsgatan 20
Postadress 364 31 Åseda
Säte Uppvidinge, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1958-12-31
Firmanamn registrerat 2010-09-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1980-01-01
2022-05-16
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
52290 - Övriga stödtjänster till transport
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att utöva sådan sund och effektiv transportförsäljningsverksamhet, lagerserviceverksamhet och grusförsäljning, som främjar medlemmarnas ekonomiska intressen. Föreningen ska därvid i eget namn och genom hel- eller delägt aktiebolag, nedan benämnt AB(AB:et), träffa avtal om utförande av transporttjänster, - inom ramen för sålunda träffade avtal bereda så god och lönsam sysselsättning som möjligt för medlemmarnas produktionsresurser samt - utöva annan med ovanstående förenlig verksamhet. Därutöver skall föreningen och AB:et när så befinnes förenligt med verksamhetens bedrivande - inrätta administrativ servicefunktion för medlemmarna för att åt dem ombesörja erforderliga administrativa göromål, - medverka vid finansiering av medlemmarnas inköp av transportredskap samt - åt medlemmarna förmedla inköp av transportredskap och förnödenheter. Till fullföljande av sitt ändamål ska föreningen i den ort, där styrelsen har sitt säte, inrätta huvudkontor samt vid behov avdelningskontor inom verksamhetsområdet. Vidare ska föreningen, i den mån så befinnes förenligt med verksamhetens bedrivande, förvärva fast egendom och andra anläggningstillgångar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Johannisson, Fredrik Verner

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 11167269
Besöksadress: Järnvägsgatan 20
Postnummer: 364 31
Postort: Åseda
Län: Kronobergs län
Antal anställda: 10-19 anställda
Telefonnummer: 0474-120 00
Arbetsställenummer: 11167269
SNI-kod: 52290 - Övriga stödtjänster till transport
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ÅGL Logistik Ekonomisk förening