Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kooperativa Bokhandeln Örnen ekonomisk förening

Organisationsnummer

716414-1934

Telefon

0660-123 00

Adress

c/o ANNA BRITTA ÅKERLIND
Källströmvägen 8 A
892 32 DOMSJÖ

Antal ansvariga

8 st

Vad är Kooperativa Bokhandeln Örnen ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla god litteratur till låga priser. Föreningens syfte är därutöver att i Örnsköldsvik med omnejd verka för: * en folkets kultur... Läs mer om Kooperativa Bokhandeln Örnen ekonomisk förening

Källströmvägen 8 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kooperativa Bokhandeln Örnen ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kooperativa Bokhandeln Örnen ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kooperativa Bokhandeln Örnen ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716414-1934
Firmanamn Kooperativa Bokhandeln Örnen ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Källströmvägen 8 A
Postadress 892 32 DOMSJÖ
Säte Örnsköldsvik, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-03-07
Firmanamn registrerat 1983-03-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47610 - Specialiserad butikshandel med böcker
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla god litteratur till låga priser. Föreningens syfte är därutöver att i Örnsköldsvik med omnejd verka för: * en folkets kultur * en levande hembygd * folkbildning och vetenskap * försvar för yttrande- och tryckfriheten. Samt att i övrigt arbeta i enlighet med sitt program.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Lundgren, Björn William Kenneth
  • - Åkerlind, Anna-Britta

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kooperativa Bokhandeln Örnen ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Källströmvägen 8 A
892 32 DOMSJÖ
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress