Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening

Organisationsnummer

716414-0027

Telefon

-

Adress

c/o Norrlandsadvokaterna Ab I Ö-Vik
Sjögatan 1 A
891 60 Örnsköldsvik

Antal ansvariga

1 st

Vad är NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla anläggning för vattenförsörjning och avlopp för medlemmars fastigheter inom Nordantjäls by i Ramsele kommun. I... Läs mer om NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening

Sjögatan 1 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening består av

Likvidator

Robert Persson (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716414-0027
Firmanamn NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening
Bolagsform Bostadsrättsförening
Status Konkurs avslutad 2017-10-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sjögatan 1 A
Postadress 891 60 Örnsköldsvik
Säte Sollefteå, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1956-04-03
Firmanamn registrerat 1956-04-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68204 - Förvaltning i bostadsrättsföreningar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla anläggning för vattenförsörjning och avlopp för medlemmars fastigheter inom Nordantjäls by i Ramsele kommun. I föreningens uppgift ingår så- lunda, bland annat, anskaffande och iordningställande av vatten- täkt och framdragande av till anläggningen hörande vatten- och avloppsledningar intill 2 m. från sådana av medlemmarna ägda eller disponerade byggnader, bostadshus, ladugårdar, ekonomi- byggnader m.m. för vilka behov av vatten och avlopp finnes. ;
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening

Registrerat på adressen

Sjögatan 1 A
891 60 Örnsköldsvik

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

ELIASSONS DÖDSBO, JOHN ERIK Ej aktiv
Ej aktiv
Nykawi AB Likvidation
Likvidation
Gimonäs Holding AB Likvidation
Likvidation
NORDANTJÄLS södra förening för vattenförsörjning och avlopp, ekonomiska förening Konkurs
Konkurs
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress