Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a.

Organisationsnummer

716413-5951

Telefon

-

Adress

Skålbo 4158
820 40 JÄRVSÖ

Antal ansvariga

7 st

Vad är JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a.

Att för sina medlemmars räkning anskaffa och underhållla en eller flera fullgoda hingstar av nordsvensk eller norsk ras, att förmedla köp, byte och försäljning av avelsston och föl, att söka åstadkomma kulturbeten för... Läs mer om JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a.

Skålbo 4158

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716413-5951
Firmanamn JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Avförd enligt 11 kap 18 § lag om ek.föreningar 2018-06-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skålbo 4158
Postadress 820 40 JÄRVSÖ
Säte Ljusdal, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1934-01-30
Firmanamn registrerat 1934-01-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Att för sina medlemmars räkning anskaffa och underhållla en eller flera fullgoda hingstar av nordsvensk eller norsk ras, att förmedla köp, byte och försäljning av avelsston och föl, att söka åstadkomma kulturbeten för hästuppfödning samt att för övrigt genom samarbete med länets hushållningssällskap kraftigt verka för hästavelns förbättrande.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Larsson, Lars

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a.

Registrerat på adressen

Skålbo 4158
820 40 JÄRVSÖ

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

JÄRVSÖ Hästavelsförening u.p.a. Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress